Avaintietoa Pyrkiminen Opiskelu Esitykset Tutkimus
Työnvälitys
TeaK
Navigaatio
Oikopolut
Työnvälitys

Exit-palvelut välittää teatteri- ja tanssialan töitä, pitää yllä suhteita työnantajiin ja tiedottaa valmistuneista ja valmistumassa olevista taiteilijoista.

Exit-palvelujen piiriin kuuluvat Teatterikorkeakoulussa opiskelevat ja viiden vuoden sisällä valmistuneet esittävien alojen taiteilijat. Välitämme vuosina 2005–2010 valmistuvia ja valmistuneita taiteilijoita.

Teatterikorkeakoulusta:
suomen- ja ruotsinkieliset näyttelijät, musiikkiteatterin koulutusohjelmassa opiskelleet, tanssijat, koreografit, ohjaajat, dramaturgit, valo- ja äänisuunnittelijat, esitystaiteen ja -teorian koulutusohjelmassa opiskelleet, tanssinopettajat ja teatteriopettajat.

EXIT -verkkosivu esittelee vuosittain Teatterikorkeakoulusta valmistuvat teatteri- ja tanssitaiteen maisterit lyhyesti koulutusohjelmitttain.

Exit-palvelut tarjoaa työnantajille, mm. teattereille, tv- ja elokuvatuotannoille, mainostoimistoille ja eri alojen yrityksille, keinon löytää nopeasti ja joustavasti taiteilijoita palvelukseensa. Päivitetty: 09.12.2011 Susan Josipov